Peutergroep

We bieden onze peuters leuke activiteiten aan met onze eigen “joepiemethode”. Met pop Robin gaan we volop op ontdekking, doen we leuke ontwikkelingsgerichte activiteiten en maken we graag een uitstapje.

We zijn bewust bezig met het stimuleren van de ontwikkeling op alle ontwikkelingsgebieden maar vinden het erg belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij Joepie. Als de kinderen zich veilig voelen en met veel plezier komen ontwikkelen ze zich vanzelf. Ook door vrij spel en gewoon op ontdekkingsreis gaan, leren en ontwikkelen ze zich op hun best! We spelen dan ook zo goed mogelijk in op elk individueel kind en bieden passende activiteiten op hun eigen ontwikkelingsniveau.

Kortom spelen, zingen, dansen, knutselen, jezelf zijn, frisse neuzen halen, ontdekken, ontwikkelen, erop uit trekken met z’n allen en vooral liefde en gezelligheid dat is waar Joepie voor staat! Want ieder kind is uniek en telt mee in onze Joepiefamilie!

Om u een indruk te geven van wat wij allemaal doen binnen ons peuteraanbod kunt hieronder een aantal nieuwsbrieven lezen.

Thema liefde en vriendschap

Thema sprookjes

Thema Dinosaurussen