Wij hebben bewust gekozen voor een klein vast team met pedagogisch medewerkers. Dit zorgt voor een optimale band met de leidsters en de kinderen en houdt de kwaliteit hoog.

Ons top team bestaat uit…….

Hallo allemaal,

Mijn naam is Saskia Compiet-Laffeber en ik ben sinds augustus 2000 eigenaresse van Kinderopvang Joepie de Poepie.

Ik werk met veel liefde met kinderen en heb veel plezier in mijn werk. Samen met de kinderen wil ik van iedere dag een leuke, gezellige dag maken.

Mijn doel is om kinderen een tweede thuis bieden en normen en waarden aanleren is erg belangrijk voor mij.

De ontwikkeling van ieder uniek kindje stimuleren zodat de kinderen straks allemaal zelfstandige mensen kunnen worden. Als de kinderen plezier hebben heb ik dat ook!

Hallo allemaal,

Ik ben Isolde Compiet, mede-eigenaresse bij Kinderopvang Joepie de Poepie. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 4 en HBO coach. 

Met veel liefde en plezier werk ik met kinderen. Ik vind het geweldig om mee te gaan in de fantasiefase van de kinderen.

De kleinschaligheid van Joepie de Poepie werkt erg fijn. Op deze manier kunnen wij de kinderen een breed aanbod bieden. 

Ieder kindje is uniek en heeft een eigen identiteit. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen en spelen in een veilige speel- en leer omgeving. 

Ook heb ik mijn opleiding als voedingsadviseur bij kinderen afgerond wij hechten veel waarde aan een gezonde voeding voor de kinderen. Lees hier meer over ons voedingsbeleid.

Hoi allemaal,

Mijn naam is Suzanne Luijcks, samen met mijn gezinnetje woon ik in Hulst.
Al 6 jaar werk ik met veel plezier bij joepie de poepie.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, gezellig bakje koffie bij de koffiebar of een dagje Antwerpen. 

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.
Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen bieden.
Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn.

Wil van elke dag een feestje maken! 

Lieve groetjes 

Groetjes Suus 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Rianne van Hoecke vanaf 2020 mede-eigenaresse van Kinderopvang Joepie de poepie. Samen met mijn vriend, onze 2 geweldige zonen Jesse & Jort en onze hond Bikkel woon ik in Zuiddorpe.

Ik ben bijna 12 jaar werkzaam in de kinderopvang en doe dit nog altijd met veel liefde en plezier voor het vak. Geen dag in de kinderopvang is hetzelfde en dat maakt het uitdagend om van elke dag weer een feestje te maken!

Ik vind het erg interessant de ontwikkeling van alle kinderen te volgen en daarbij te zien dat elk kind uniek is en ontwikkeld op zijn of haar eigen tempo. Het is dan ook erg fijn dat je als pedagogisch medewerker een rol kan spelen in het stimuleren van de ontwikkeling en alle kinderen een fijne dag kunt bezorgen.

De huiselijke sfeer, dat een kind echt kind mag zijn en het grote familiegevoel bij Joepie de Poepie maakt het ideale werkplaatje voor mij compleet! Op naar nog veel mooie momenten met alle kinderen!

Hallo allemaal,

Mijn carrière bij Joepie de Poepie begon eigenlijk tijdens mijn stage. Omdat ik zo warm werd onthaald en het enorm naar mijn zin had, ben ik eigenlijk altijd terug blijven komen naar Joepie. Ik heb het tijdens een tijdelijk verhuis nog ergens anders geprobeerd, maar Joepie blijft mijn thuishaven als het gaat om werken in de kinderopvang. Dat is natuurlijk niet zomaar. De visie die Joepie heeft, sluit het meest aan bij mijn eigen visie op de weg om kinderen te laten opgroeien. Daarbij komt ook nog de saamhorigheid en geborgenheid, die een vertrouwde sfeer voor de kinderen geeft, maar ook voor mijzelf als PM´er. Dat is volgens mij de essentie om te kunnen groeien en ontwikkelen.

Het blijft altijd bijzonder om kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen. Je bouwt met elk individueel kind een band op die in de loop der jaren word versterkt. Want omdat kinderen tot en met 12 jaar bij Joepie kunnen blijven komen, leer je de kinderen door en door kennen en kun je ook een vertrouwd gezicht worden in het leven van de kinderen. Voor mij is dat heel waardevol.

Ook vind ik leuk dat wat ik thuis graag doe, ik mee kan nemen in mijn werk; creativiteit. Knippen, plakken, tekenen, verzinnen etc. Daarbij probeer ik bijvoorbeeld werkbladen te maken die ik kan afstemmen op de ontwikkelingen van kinderen en de thema´s. Bij Joepie blijf ik leren en ontwikkelen. De kinderen brengen altijd weer een glimlach op mijn gezicht. Werken met opgroeiende kinderen blijft een avontuur.

Liefs, Marieke