Wij hebben bewust gekozen voor een klein vast team met pedagogisch medewerkers. Dit zorgt voor een optimale band met de leidsters en de kinderen en houdt de kwaliteit hoog.

Ons top team bestaat uit…….

Hallo allemaal,

Mijn naam is Saskia Compiet-Laffeber en ik ben sinds augustus 2000 eigenaresse van Kinderopvang Joepie de Poepie.

Ik werk met veel liefde met kinderen en heb veel plezier in mijn werk. Samen met de kinderen wil ik van iedere dag een leuke, gezellige dag maken.

Mijn doel is om kinderen een tweede thuis bieden en normen en waarden aanleren is erg belangrijk voor mij.

De ontwikkeling van ieder uniek kindje stimuleren zodat de kinderen straks allemaal zelfstandige mensen kunnen worden. Als de kinderen plezier hebben heb ik dat ook!

Hallo allemaal,

Ik ben Isolde Compiet, mede-eigenaresse bij Kinderopvang Joepie de Poepie. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 4 en HBO coach. 

Met veel liefde en plezier werk ik met kinderen. Ik vind het geweldig om mee te gaan in de fantasiefase van de kinderen.

De kleinschaligheid van Joepie de Poepie werkt erg fijn. Op deze manier kunnen wij de kinderen een breed aanbod bieden. 

Ieder kindje is uniek en heeft een eigen identiteit. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen en spelen in een veilige speel- en leer omgeving. 

Ook heb ik mijn opleiding als voedingsadviseur bij kinderen afgerond wij hechten veel waarde aan een gezonde voeding voor de kinderen. Lees hier meer over ons voedingsbeleid.

Hoi allemaal,

Mijn naam is Suzanne Luijcks, samen met mijn gezinnetje woon ik in Hulst.
Al 6 jaar werk ik met veel plezier bij joepie de poepie.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, gezellig bakje koffie bij de koffiebar of een dagje Antwerpen. 

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.
Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen bieden.
Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn.

Wil van elke dag een feestje maken! 

Lieve groetjes 

Groetjes Suus 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Rianne van Hoecke vanaf 2020 mede-eigenaresse van Kinderopvang Joepie de poepie. Samen met mijn vriend, onze 2 geweldige zonen Jesse & Jort en onze hond Bikkel woon ik in Zuiddorpe.

Ik ben bijna 12 jaar werkzaam in de kinderopvang en doe dit nog altijd met veel liefde en plezier voor het vak. Geen dag in de kinderopvang is hetzelfde en dat maakt het uitdagend om van elke dag weer een feestje te maken!

Ik vind het erg interessant de ontwikkeling van alle kinderen te volgen en daarbij te zien dat elk kind uniek is en ontwikkeld op zijn of haar eigen tempo. Het is dan ook erg fijn dat je als pedagogisch medewerker een rol kan spelen in het stimuleren van de ontwikkeling en alle kinderen een fijne dag kunt bezorgen.

De huiselijke sfeer, dat een kind echt kind mag zijn en het grote familiegevoel bij Joepie de Poepie maakt het ideale werkplaatje voor mij compleet! Op naar nog veel mooie momenten met alle kinderen!

Hallo allemaal,

Mijn carrière bij Joepie de Poepie begon eigenlijk tijdens mijn stage. Omdat ik zo warm werd onthaald en het enorm naar mijn zin had, ben ik eigenlijk altijd terug blijven komen naar Joepie. Ik heb het tijdens een tijdelijk verhuis nog ergens anders geprobeerd, maar Joepie blijft mijn thuishaven als het gaat om werken in de kinderopvang. Dat is natuurlijk niet zomaar. De visie die Joepie heeft, sluit het meest aan bij mijn eigen visie op de weg om kinderen te laten opgroeien. Daarbij komt ook nog de saamhorigheid en geborgenheid, die een vertrouwde sfeer voor de kinderen geeft, maar ook voor mijzelf als PM´er. Dat is volgens mij de essentie om te kunnen groeien en ontwikkelen.

Het blijft altijd bijzonder om kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen. Je bouwt met elk individueel kind een band op die in de loop der jaren word versterkt. Want omdat kinderen tot en met 12 jaar bij Joepie kunnen blijven komen, leer je de kinderen door en door kennen en kun je ook een vertrouwd gezicht worden in het leven van de kinderen. Voor mij is dat heel waardevol.

Ook vind ik leuk dat wat ik thuis graag doe, ik mee kan nemen in mijn werk; creativiteit. Knippen, plakken, tekenen, verzinnen etc. Daarbij probeer ik bijvoorbeeld werkbladen te maken die ik kan afstemmen op de ontwikkelingen van kinderen en de thema´s. Bij Joepie blijf ik leren en ontwikkelen. De kinderen brengen altijd weer een glimlach op mijn gezicht. Werken met opgroeiende kinderen blijft een avontuur.

Liefs, Marieke

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tess dobbelaar, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Hulst. Vanaf 1 juni 2021 zal ik werkzaam zijn als oproepkracht bij Joepie. En vanaf het nieuwe schooljaar in september 2021 zal ik 3 dagen in de week bij joepie komen werken. Want de ander 2 dagen zit ik op school om ook nog mijn niveau 4 diploma te halen. 

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op een andere manier en dat maakt het werk voor mij elke dag weer vernieuwend en uitdagend. Het kleinschalige en huiselijke wat joepie heeft sprak mij gelijk aan toen ik er stage liep. Ik ben daarom ook erg blij dat ik deel uit kan maken van dit leuke team.

Liefs, Tess

Kinderen horen de vrijheid te voelen om te kunnen en mogen ontdekken. Geef ze je vertrouwen.

– Kinderopvang Joepie de Poepie –

Hallo allemaal


Mijn naam is Marjolein en ik werk sinds september 2020 bij Joepie de poepie
Ik weet al van jongs af aan dat ik met kinderen wil werken en ben dan ook blij dat ik bij joepie op een huiselijke manier met kinderen bezig kan zijn.
Samen met de kinderen knutselen, buiten spelen en veel plezier maken vind ik heel leuk om te doen. 
Ik werk voornamelijk op de BSO en hoop dat ik daar een fijne leuke en vertrouwelijke plek kan creëren zodat elk kind met plezier naar Joepie de poepie wilt komen.


Vele groetjes,
Marjolein

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan !

– Pippi Langkous –

Teamwork
Alone we can do so little.
Together we can do so much.

– Elen Keller –

Hoi allemaal,

Mijn naam is Iza Rozendaal. 
Ik ben 18 jaar oud en woon in Zuiddorpe.

In april 2019 heb ik een snuffel stage gelopen bij 

Joepie de Poepie, dit voelde zo goed dat ik naar aanleidinghiervan heb besloten om aan de opleiding pedagogischmedewerker niveau 4 te beginnen.

Ik ben dan ook ontzettend blij om nu weer terug te zijn bij Joepiehet voelde gelijk weer als thuiskomen!

Het bijzondere familie gevoel , de kleinschaligheid en het aanbod voor ieder uniek kind ervaar ik als heel fijn! 

Mijn intresses liggen namelijk bij het volgen van de ontwikkelingvan het kind op zijn / haar eigen manier en tempo. 

Samen met de kinderen wil ik van iedere dag een feestje maken!

”Het is altijd feest als je bij Joepie bent geweest”

Liefs Iza

Hallo allemaal,

Nadine van Rijn is mijn naam, vanaf januari 2022 werkzaam bij Joepie de Poepie! 
Waar kinderen opgroeien, groei en ontwikkel je zelf ook mee. Met inmiddels 15 jaar ervaring in de kinderopvang en als moeder van twee kinderen, is mijn missie dat we “samen” het allerbeste uit de kinderen gaan halen. 

Met veel enthousiasme, humor en oprechte aandacht voor de kinderen streef ik er naar om ze nog meer zelfvertrouwen (mee) te geven. Het contact met ouders vind ik erg belangrijk, want je kostbaarste bezit laat je alleen achter bij de persoon die oprechte liefde aan jouw kind geeft. In een huiselijke, kleinschalige setting komt dit nog mooier tot bloei..

Naast mijn pedagogisch opleiding heb ik ook vele bijscholingen en cursussen gevolgd. Maar de basis en de essentie blijft het aanbieden van rust, structuur en geven en ontvangen van liefde.  

Lieve groet van Nadine