Over ons

Maak kennis met onze visie en ons team

Ontdek onze opvang

Bij Joepie de Poepie wordt je kind opgevangen in een huiselijke, gezellige, maar ook professionele sfeer. Ieder individueel kind is uniek en heeft eigen talenten en een eigen karakter.

creatief
Familie

Familie

Joepie is een warme plek waar we samen komen. We zijn één grote familie waar iedereen elkaar kan ontmoeten, samen spelen en waar iedereen erbij hoort. Een familie waarin iedereen vooral zichzelf mag zijn.

Ontspannen

Rust

Rustmomenten zijn erg belangrijk. Tijdens een rustmoment kan een kind prikkels verwerken of even nieuwe energie opladen. Bij joepie bieden we deze rustmomenten regelmatig aan en spelen we in op de behoeften van het kind.

Peuter atelier

Atelier

Het atelier is een activiteit waarin we samen met de kinderen op ontdekking gaan, materialen onderzoeken, dingen creëren, spelen, creatief bezig zijn en ontwikkelen zonder naar een specifiek resultaat toe te werken. Er valt altijd wat te ontdekken en er is geen goed of fout.

Natuur

Natuur

Buiten spelen is een belangrijk aspect van de dag. In onze ruime tuin is altijd iets te beleven en te ontdekken. We leren hoe waardevol de natuur is en werken ondertussen aan een betere motoriek, verhoogde weerstand en meer zelfvertrouwen.

Gezonde voeding

Gezonde voeding

De basis van een gezond leven wordt in de kindertijd gelegd. Gezonde voeding is daarbij van belang en levert nodige energie voor de dagelijkse activiteiten. Om gezonde voeding zoveel mogelijk te stimuleren nemen wij de kinderen mee in onze eigen moestuin. We planten en we oogsten. Samen gaan we ermee aan de slag door groentes te koken, salades, smoothies of spreads te maken. Smullen maar!

Uitstapjes

Uitstapjes

Maak de wondere kinderwereld groter met nieuwe uitdagingen. Elke nieuwe omgeving biedt nieuwe ontwikkelingskansen en daarom gaan we er regelmatig op uit. We verleggen onze grenzen en leren de kinderen veilig om te gaan met nieuwe leef- en speelomgevingen.

Ons team

Isolde

Isolde (Eigenaresse)

Rianne

Rianne (Eigenaresse)

Marieke

Marieke

Suzanne

Suzanne

Marjolein

Marjolein

Nadine

Nadine

Tess

Tess

Iza

Iza

Jordy

Yordy

Jitske

Jitske

NIki

Niki

Kelly

Kelly

Milan

Milan